NÉGYNEGYED: 4 ÉVSZAK - 4 ZENEI UTAZÁS	Negyedik részéhez érkezik a Zwack Múzeum és Látogatóközpontban elindult nagysikerű sorozatunk. Az áprilisi koncert két vendége: Láng Annamária és Hegedűs D. Géza

A Zwack Múzeum és Látogatóközpont első alkalommal indít útra komolyzenei koncertsorozatot, melynek házigazdája a Mezítlábas Zenészek Művészcsoport két alapítója, Bodrogi Éva - énekművész és Koltai Katalin – gitárművész. A négy részes sorozat vendégei: Szalóki Ágnes - ének, Juhász Gábor- jazz gitár, Dresch Mihály-szaxofon, Lukács Miklós-cimbalom, Bartek Zsolt-klarinét, Hegedűs D. Géza, Láng Annamária-színművészek, Tóth Mónika, Krommer Lúcia-barokk hangszerek. A művészek közös célja a műfajok közötti találkozások életre hívása, az ebben rejlő újdonság igazi katarzis élményt ígér.


Ezúttal a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban játszunk!


SZÍNEZZ ZENÉT REMBRANDTTAL!Januárban a Szépművészeti Múzeum Rembrandt kiállítása kapcsán 450 gyerekkel és szüleikkel színeztünk zenét! Az előadás márciusban Zsámbékra látogat.

Nagy sikerrel mutakozott be a Cézanne majd a Caravaggio kiállításhoz kapcsolódóan a Mezítlábas Zenészek interaktív játéka a Szépművészeti Múzeumban! Nyáron a Zsolnay Negyedben jártunk. Januárban pedig SZÍNEZZ ZENÉT REMBRANDT-TAL!!!


INTERJÚ A NÉPSZABADSÁGBANVámos Miklós és Koltai Katalin beszélgetése

http://nol.hu/lap/tv/20121019-ujjbeggyel_vagy_korommel


Magyar Nemzet párbeszéd a zenéről